Zelený Kamut 45g

Zľava -25 %

KÚPTE SO ZĽAVOU IBA TERAZ- Krátka expirácia! Očisťuje a detoxikuje, podporuje regeneráciu buniek, zdravý imunitný systém, zvyšuje energiu, znižuje pocit únavy, zabezpečuje zásadité živiny a tým podporuje zdravú hladinu pH v tele a poskytuje živiny obsiahnuté v listovej zelenine. 

cena: 9,67 € 12,90 € €

Zloženie Zeleného kamutu:

  • 100% prášok zo sušenej šťavy z výhonkov mladého Kamutu

Odporúčané dávkovanie:

  • Prášok:  Zmiešajte 1 čajovú lyžičku s 2 dl džúsu alebo vody, 1-3-krát denne.
  • Tobolky: 1-3-krát denne užite 3 tobolky.

Čo je Zelený kamut?

Zelený Kamut je 100% čistý, certifikovaný BIO prášok špičkovej kvality zo šťavy pšenice Kamut. Mieša sa s vodu alebo ovocnou šťavou a hneď sa vypije.

kamut - egypt

Kamutové zrnká sú starovekou egyptskou potravinou, pôvodom z oblastí obklopujúcich Níl. Kamut je druh pšenice, ktorá neprešla metódou kríženia, či genetických úprav a je považovaná za jednu z najčistejších, na živiny bohatých potravín na planéte.

kamut kosecZrno Kamutu sa našlo v egyptskej hrobke v 30-tych rokoch 19. tisícročia. Začal sa znova pestovať a v r. 1993 bol vyrobený Zelený Kamut, ktorý sa odvtedy stal známym ako najlepší zelený nápoj.

Kamut  sa sadí vo vysoko položených horských údoliach zavlažovaných vodou z horských prameňov. Po zbere sa umyje, odšťaví a usuší pri teplote do 31°C. Zelený Kamut je najčistejším nepasterizovaným práškom zo šťavy mladej pšenice, aký je možné zohnať. 

Prečo ho ponúkame:

Rastliny s obsahom chlorofylu vždy boli „zdrojom života“ a zdravia pre celú Zem a jej obyvateľov. Aby sme jedli vyváženú a zdravú stravu, museli by sme do svojho jedálnička zaradiť veľa porcií kapusty, kelu, špenátu, šalátu a inej zeleniny s obsahom chlorofylu. V súčasnej kultúre rýchlych jedál, mnohí z nás nemajú čas myslieť na zdravú stravu. Iba jedna čajová lyžička Zeleného Kamutu obsahuje dennú dávku mnohých živín potrebných pre zdravé fungovanie tela. Táto výživná zelená super-potravina je zdrojom vysoko vstrebatelných anti-oxidantov, zásadotvorných látok, bielkovín, chlorofylu, esenciálnych mastných kyselín, stopových prvkov a enzýmov.

Pôvod kamutu:

Zrno Kamutu sa našlo v egyptskej hrobke v 30-tych rokoch 19. tisícročia. Potom, v r. 1993 vyrobil David Sandoval Zelený Kamut a odvtedy sa stal známym ako najlepšia sušená šťava zo zelených potravín.

Zaujímavosť:

1 čajová lyžička Zeleného Kamutu sa vyrovná 30 ml čerstvej šťavy zo zelenej pšenice.

Prospešné látky:

chlorofyl, vitamíny, stopové prvky, bielkoviny a kľúčové enzýmy

Priaznivo ovplyvňuje:

Očisťuje a detoxikuje, podporuje regeneráciu buniek, zdravý imunitný systém, zvyšuje energiu, znižuje pocit únavy, zabezpečuje zásadité živiny a tým podporuje zdravú hladinu pH v tele a poskytuje živiny obsiahnuté v listovej zelenine. 

V porovnaní s inými produktami:

Nutričné porovnanie: Nezávislý výskum ukázal, že Zelený Kamut obsahuje silnejšie antioxidanty a viac výživových látok na gram, ako iné zelené nápoje na trhu (konkrétne Barley Green, Green Magma a Pines Wheatgrass).

Porovnanie miery technologickej úpravy: Zelený kamut je minimálne spracovaný. Je trikrát umytý pre dosiahnutie úplnej čistoty a vákuovo sušený bez použitia tepla. To je všetko. Iné popredné zelené produkty obsahujú maltodextrín, zložku vytvorenú procesom o 36 krokoch, rovnako ako iné látky, ktoré sú vysoko spracované a/alebo sú vyrobené pri vysokej teplote. Opäť platí, že naše metódy odrážajú náš záujem o spracovanie a manipuláciu s potravinami takým spôsobom, ktorý chráni ich hodnotu živých, nutrične bohatých potravín.

Ako sa Zelený kamut vyrába?

Zelený Kamut sa suší vákuovo pri nízkych teplotách (pod 31°C). Naše metódy vákuového sušenia napodobňujú procesy vyskytujúce sa v prírode a nevyžadujú vôbec žiadne prídavné látky. Rozdrvíme listy, odšťavíme ich a šťavu vákuovo vysušíme za 45 sekúnd. Zelený Kamut je úplne čistý, vyrábame a manipulujeme s ním pri teplotách, ktoré zachovávajú jeho aktívne enzýmy a ďalšie živiny nachádzajúce sa iba v živých potravinách.

Ohlasy:

„Je to vynikajúci produkt, ktorý ma vrátil späť do života. Pred tým než som ho vyskúšal, som sa cítil veľmi zle, trpel som bolesťami celého tela, hlavne bedrových kĺbov. Teraz sa moje problémy zmenšili natoľko, že môžem cvičiť a celkovo sa cítim ako znovuzrodený.“ (M. Honmyo, Seattle, WA)

“Ďakujem za tento Váš produkt. Cítim sa mladší, lepší, silnejší a môžem pracovať s väčším nasadením ...“ (E. Corderoy, Hilo, HI)

“Cítim sa lepšie v dopoludňajších hodinách a mám väčšiu výdrž a energiu.“ (D. Waki, Wailuku, HI)

“Váš produkt so mnou robí divy...“ (M. Radke, Panama City, FL)

Nutričný profil:

Výživové hodnoty

 

Vitamíny

 

Minerály

 

Kalórie

3/ g

Vitamín A

<50 IU/ 100g

Vápnik

11.1 mg/g

Minerály

14.70%

Betakarotén

894 IU/g

Draslík

49.7 mg/g

Vlhkosť

7.10%

Vitamín B1

0.61mg/100g

Horčík

0.06 mg/g

Bielkoviny

22%

Vitamín B2

3.06 mg/100g

Železo

0.21 mg/g

Tuky

2%

Vitamín B5

7.9mg/100g

Kremík

0.29 mg/g

Cholesterol

0%

Vitamín B6

11.7mg/100g

Sodík

970mg/100g

Cukry

197 mg/g

Vitamín C

84.5 mg/100g

Fosfor

2.49mg/g

Sacharidy

400 mg/g

Niacín

3.34mg/100g

Bór

57 mg/g

Železo

0.21mg/g

Vitamín E

7.24 IU/100g

Mangán

0.13 mg/g

Vápnik

11.1mg/g

Vitamín K

1.08 mg/100g

Meď

0.16mg/g

Sodík

970mg/100g

 

 

Striebro

0.20 mcg/g

 

 

 

 

Chróm

1.54 mcg/g

 

 

 

 

Zinok

4.07mg/100g

Výskum/Referencie:

Graham, W. et al. “Grass as a food: Vitamin Content.” Paper presented April 10, 1940, at the 99th meeting of the American Chemical Society.

Kohler, G. et al. “Growth stimulating properties of grass juice.” Science, May8, 1936:445.

Schnabel, C. “The biologic value of high protein cereal grasses.” Paper presented to the biologic section of the American Chemical Society in New York, April, 22, 1935.

Upozornenie:

Skladujte v suchu, mimo dosahu priameho svetla a pri teplotách do 25°C.

SOD v Zelenom Kamute

Recepty

Info: Zelený Kamut je schválený ÚVZ SR ako výživový doplnok. Rozhodnutie číslo: OHVBPKV/6368/2011/Ht

Vaše ohlasy